Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
    Пичове, кажете от къде да си купя най-бързо кабел за диагностика, че ще пътувам в чужбина след няколко дена, а пак ми светна чек-а... Омръзна ми вече, през ден си измисля по някоя глупава дреболия да свети, а аз се шашкам...

http://prodavalnik.com/interfeys-kab...i-dr-i23956731
    EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
    Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
    Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

• Първоначално публикувано от pitbull Покажи съобщение
      супер, мерси, утре ще го търся...
      AR 166 2,4 jtdm
      NT II 2,7 tdi
      Peugeot 206 1,1
      AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

• Малко снимки от Монте Карло
        съвсем случайно попаднах на този гараж докато се разхождах в Монако
        собственика на гаража беше така любезен да ми покаже колекцията си
        Attached Files
        Last edited by tahi; d.m.y г., 12:35.
        sigpic
        Alfa Romeo 166 V6 Turbo
        FIAT COUPE powered by Nitrous Oxide System

Comment

• ...
          Last edited by tahi; d.m.y г., 11:04.
          sigpic
          Alfa Romeo 166 V6 Turbo
          FIAT COUPE powered by Nitrous Oxide System

Comment

• Сега като слизах от колата се спряха две бабета и 10 мин. ми разправяха колко хубава кола имам, казаха, че са 80 годишни, луда работа
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
              Сега като слизах от колата се спряха две бабета и 10 мин. ми разправяха колко хубава кола имам, казаха, че са 80 годишни, луда работа
              Не казаха ли какво хубаво момче си?

Comment

Сега като слизах от колата се спряха две бабета и 10 мин. ми разправяха колко хубава кола имам, казаха, че са 80 годишни, луда работа
                Ах... не се прави така, спрели са четири абитуриентки, и са искали да ги возиш на бала!

Comment

• Мен не ме отразиха много , само я обикаляха и оглеждаха и се възхищаваха абе и да не са абитуриентки, може и нещо 30- 35

Comment

Мен не ме отразиха много , само я обикаляха и оглеждаха и се възхищаваха абе и да не са абитуриентки, може и нещо 30- 35
                    За съм!

Comment

• Първоначално публикувано от tahi Покажи съобщение
                      Малко снимки от Монте Карло
                      съвсем случайно попаднах на този гараж докато се разхождах в Монако
                      собственика на гаража беше така любезен да ми покаже колекцията си
                      Червеният Мустанг `65-та V8 направо кърти! Имаш ли негови снимки???
                      ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
                      ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
                      Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
                      Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

Хи-хи, и не мен ми се е случвало една баба да се възхищава на колата, явно колата е по пенсионерски вкус.
                        Майтапа на страна, това с абитуриентките е почти невъзможно, тренирани са като хрътки първо да оглеждат емблемата и да търсят мерник, кръгчета или пропелер на самолет. Само умните момичета знаят по-добре
                        2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
                        ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Vesko84 Покажи съобщение
                          Хи-хи, и не мен ми се е случвало една баба да се възхищава на колата, явно колата е по пенсионерски вкус.
                          Майтапа на страна, това с абитуриентките е почти невъзможно, тренирани са като хрътки първо да оглеждат емблемата и да търсят мерник, кръгчета или пропелер на самолет. Само умните момичета знаят по-добре
                          Според мен, по скоро всичко с 4 колела за тях са коли и изведнъж виждат нещо на 4 колела, но с вид от бъдещето , нещо което не са виждали

Comment

Според мен, по скоро всичко с 4 колела за тях са коли и изведнъж виждат нещо на 4 колела, но с вид от бъдещето , нещо което не са виждали
                            А ти сети ли се да им разкажеш за големия въртящ момент?

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              А ти сети ли се да им разкажеш за големия въртящ момент?
                              Да бе, да помислят, че ги свалям, а в лошия вариант да помислят, че им говоря някакви нецензурни неща

Comment

• Оправих си климатроника, вече не ми изписва досадната грешка, тествам го вече към 1000 км. работи като нов , ако на някой му прави проблеми ще му кажа как, на лично.

Comment

Working...
                                X